نگاهی به سری جدید آمپلی فایرهای پایونیر
همانطور که قبلا هم اشاره کرده بودیم امسال آمپلی فایرهای پایونیر نسل دوم آمپلی های کلاس D خود را در سری GM وارد بازار خواهد کرد.
این سری در سه مدل عرضه شده اند که در واقع جایگزین سه مدل قبلی خواهند شد.
GM -D9500F – GM-D8604
GM-8500M – GMD9601
GM-D7500M – GM-D8601
یعنی در واقع آپدیت شده نسل قبلی می باشند.
بطوریکه علاوه بر افزایش قدرت آنها ایرادات و کاستی ها آنها نیز بر طرف شده است.
قدرت زبانزد
اولین نکته جالبی که در مورد این سری جدید به چشم می خورد، اضافه شدن قدرت آنها می باشد. بطوریکه مدل GM-D9601 تا 1200 وات RMS بر روی یک اهم می باشد و یا مدل GM -D8604 چهار خروجی 100 وات بر روی چهار اهم توان دارد که با توجه به قدرت آنها می توان گفت بلاخره آمپ های پایونیر با سایر محصولاتش (ساب وبلندگو) به یک تراز و همخوانی رسیده اند.
در آزمایشی که انجام دادیم مدل چهار کانال کاملا پاسخگوی چهار عدد بلندگوی 6975 بود و به نظر من خیلی بهتر از آمپ 9500 این کار را انجام میداد و برای کسانی که دنبال آمپ قوی تری برای درایو کردن 6975 می گشتند، یک نمونه ایده ال خواهد بود.
در مدل 9601 نیز برای درایو کردن چهار عدد ساب 310S4 کاملا پاسخگوست. البته با توجه به حساسیت بالای این ساب ها 95db زیاد دور از ذهن نخواهد بود.
نکات تخصصی جالب توجه آمپلی فایرهای پایونیر
از نکات جالب دیگر این سری جدید قابلیت 1 اهم درایو بودن آنهاست. چیزی که در سری قبلی این آمپ ها کمبودش کاملا احساس میشد، در واقع برای شرکتی مثل پایونیر اصلا خوب نبود که آمپلی های مونوی آن قابلیت 1 اهم شدن را نداشته باشد و این نکته ای بود که منتقدان پایونیر بروی آن پافشاری میکردند و آن را پر رنگ تر جلوه می دادند، ولی این بار پایونیر این کم کاری خود را در سال های پیش جبران کرده است و حتی آمپ های چهار کانال خود را هم 1 اهم درایو کرده است.
بعد از موفق GM-944 این اولین آمپلی سری GM است که پایونیر این قابلیت را در آن تعبیه کرده است، بد نیست بدانید که تقریبا اکثر آمپ های کلاس D قابلیت بریج 2 اهمی را هم ندارند چه برسد به 1 اهم. در ضمن این آمپلی طبق رسم آمپ های پایونیر در سال های گذشته قابلیت بریج استریو و بریج منو نیز دارد.
تا اینجا این آمپلی که در رنج LOW END پایونیر قرار دارد، در بین تمام برندها در این رنج بی رقیب می باشد و اگر این آمپ قیمت مناسبی هم داشته باشد (که متاسفانه هیچ اطلاعی از قیمت آن ندارم) می تواند سهم قابل ملاحظه از بازار را در اختیار بگیرد.
از نکات برجسته دیگر این سری داشتن ریموت باس بوست است که قابلیت افزایش تا 18db به bass را دارد حتی در مدل چهار کانال نیز دارای این ریموت است و فقط بر روی کانال B پاسخگو است.
مهندسان پایونیر اعلام کرده اند که آمپلی فایرهای پایونیر از تکنولوژی های جدیدی استفاده می کنند به طور مثال از سیستم های پروتکشن جدیدی بهره می برد که تا به حال در هیچ یک از محصولات قبلی استفاده نشده است و متاسفانه هیچ توضیحی در این مورد ارائه نکرده اند.
یکی دیگر از تغییرات و نوآوری هایی که در این آمپلی ثبت شده، استفاده از سیگنال ورودی برای روشن کردن آمپلی فایر است. یعنی بدون استفاده از سیم برای ریموت و فقط استفاده از سیگنال ورودی توسط RCA می توان آمپ را روشن کرد.
تغییر فرم پیچ های سیمگیر به پیچ های آلن و داشتن زاویه 45 درجه که می تواند به نصاب کمک زیادی بکند، از دیگر تغییرات ظاهری آن می باشد. البته به نظر من از آمپ های سری قبلی هم زیباتر است.
بقیه تغییرات این آمپلی فایرها را شما معرفی کنید.
دیدگاهی ثبت نشده است ! اولین نفری باشید که دیدگاه خود را مطرح میکند .